За мен

16. A Great Day For Freedom

[режисьорска версия]

Пътешественикo в разноводния и необятен интернет океан,

Добре дошъл на моя дигитален остров, заселен със совизми, мечкосвания, магарии, змияния и всякаква друга ментална гад, вирееща или стоварила се в пущинака на моето съзнание.

Казвам се Борис Кондев и харесвам планината, снега, ходенето пеша, пътуванията на стоп, музиката, мурсалския чай, тъмния шоколад, живата бира, книгите на Стивън Кинг, светогледа на Ганди, котките, ироничния хумор, интуицията, а от известно време – и себе си.

Едно време си налагах да пиша публикации от точно 72 думи. До ден-днешен още не мога да формулирам как и защо стигнах до това решение. Ако някога ми се изясни, непременно ще споделя.

През юли 2012 г. нещо се счупи и правилото на броените думи не устоя на естествения подбор. От тогава ме интересуват само думите, не техния брой.

В този блог пиша за неща, които някак си са успели да прескочат от безкрайното информационно поле в моя лекуващ се от скептицизъм свят, за да го помрачат или накарат да засвети. Опитвам се изреченията ми да са кратки и ясни. Засега успехът ми е противоречив, но поне в противоречията съм успешен.

Благодаря ти, че пускаш котва наоколо, макар и не винаги да е ясно какво се крие отдолу.

Приятно четене и попътен вятър след това!

Променяй света, докато ходиш

През 2014 г. бях луднал по ходенето пеша и за 10 месеца навъртях 2014 км, които засичах с приложението Walk2Help.

За извървяното в Walk2Help разстояние получаваш точки, които можеш да даряваш за избрани каузи. Когато квотата точки за дадена кауза бъде достигната, компанията-спонсор отпуска обещаните средства за реализация. Приложението, създадено изцяло от български екип, е достъпно за Android, Windows Phone и iPhone. За повече информация натисни картинката.

walk2help

4 thoughts on “За мен

  1. Не знам дали тук думите са 72 или повече, но за този кратък текст научих за теб любопитни и непознати неща 😉

    Харесвам

Уау или мяу? Как ти се стори?

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s