За звука и здравето

Всяка една част от човешкото тяло притежава своя характерна вибрация. Когато кръвта, костите и стотиците други тъкани функционират в хармания помежду си, в нас звучи същинска симфония на здравето. Нарушаването на баланса води до болестни състояния.

Знаете ли, че вибрационните отклонения могат да бъдат изчистени без да се прибягва до медикаменти, хирургическа намера, болка и странични реакции?

Съществува терапевтичен метод за балансиране и подпомагане на живи тъкани, посредством звукови честоти от доловимия за слуха диапазон. Негов създател е британският лекар-остеопат Питър Гай Манърс, който посвещава живота си в изследвания коя звукова честота коя част на тялото е в състояние да доведе до здравословен резонанс.

Първоначално започнал с единични честоти, след което с две, три и четири едновременно. Установил, че когато приложи комбинация от пет специфични честоти върху дадена проблемна зона, техният полезен ефект се усилва. Доктор Манърс открил повече от 600 комбинации за различни нарушения, състояния и части на тялото. Също така създал „кодовете“ на витамини, цветове, седемте чакри и Цветята на д-р Бах.

До тази информация стигнах благодарение на следните думи на Манърс, които чух в една от най-въздействащите музикални композиции, на които някога съм попадал:

„Everything owes its existence solely and completely to sound.*“

Препоръчвам ти да я чуеш и видиш на възможно най-добрите звук и екран, с които разполагаш. Току-виж предизвика в теб чувство за вътрешна хармония, както се случи с мен.

*Всичко дължи своето съществуване само и единствено на звука.

Уау или мяу? Как ти се стори?

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s